...
 

Her er noen av de mest aktuelle maskinene. Det finnes fler. Kontakt oss.

 
 

POWERSCREEN MK25

Mobilt og meget driftssikkert sorteringsverk med minimale omkostninger. Leveres med 3 eller 4 syl. Deutz dieselmotor, hydraulisk uttak for 2 transportører, kraftig grovrist med tippeplate. Sikt på 3m². Den leveres med hydraulisk drevet beltemater med trinnløs hastighetsregulering for utmating på hovedbelte. Maskinene kan også leveres med fres i utløpet av mateseksjonen og er da også en ypperlig maskin for jordsortering.
kran1.jpg

POWERSCREEN TURBO CHIEFTAIN 1400

Er i dag en meget aktuell maskin. Beltemater med trinnløs hastighetsregulering, grovrist som kan fjernstyres fra hjullaster. Siktevinkel reguleres hydraulisk, tre bånd under sikt for splitting av fraksjoner ut i adskilte hauger, hydraulisk ut/inn av båndene. Dukstramming er hydraulisk, noe som gjør skifting av duk vesentlig lettere. Sikt på ca. 5m². Leveres på belter eller hjul.
 kran2.jpg 

POWERSCREEN TURBO CHIEFTAIN 2100

Et mobilt sorteringsanlegg på belter. Toppdekket på sikten er på 9m². Beltemater med trinnløs hastighetsregulering, grovrist som kan fjernstyres fra hjullaster. Siktevinkel reguleres hydraulisk, bånd under sikt for splitting av fraksjoner ut i adskilte hauger. Leveres med 2 eller 3 dekket sikt. Med 3 dekket sikt er det et ekstra bånd.
 kran3.jpg 

POWERSCREEN WARRIOR 1400 og 1800

Et kompakt og kraftig mobilt sorteringsverk. Verket er bygget for å håndtere stor/grov masse. Sikten er kraftig og er på 4,5m². Den har normalt punchplater i topp, men kan også bruke vanlig trådduk eller kraftige fingre. I nedre dekke vanlig kvadrat eller langmasket duk. Overfraksjonen mates rolig ut av siloen, ut på sikten og over og ut på endebåndet. Alt i en retning uten å slå og banke med store steiner i deksler og vegger. 2 sidebånd, ett for mellomfraksjonen og et fra finstoffet som blir samlet opp på et bånd under sikten og ført frem tilsidebåndet. Verket leveres med kraftig belteunderstell, lett å flytte, raskt og enkelt å sette opp. Leveres også med en større sikt på 7,5m², og heter da WARRIOR 1800.
 kran4.jpg 

POWERSCREEN VASKEVERK

Vi leverer flere typer vaskeverk. Prinsippet er spyling av massen over sikt med 2 eller 3 dekker, dyseramper i hvert dekke. Finstoff og vann samles opp under sikt, og går i rør til et vaskeverk hvor finstoff justeres og hvor humus og slam fjernes.
Her leveres 2 mobile, og 3 stasjonære verk for spyling av 3 eller 4 fraksjoner. Vaskeverk leveres i 3 typer som har vært på markedet noen år, og 3 nye vaskeverk komplett med avvanningssikt og sykloner.

...
Power System AS

Lindebergvegen 18
2016 Frogner

Telon: 63 86 60 90

Telefaks: 63 82 06 01

Mobil:
982 38 915
982 38 916

E-post: post@powersystem.no